Inspirator

Get inspired

Sæson eller ikke sæson. Det skal sælges på et eller andet tidspunkt
Idekalender

Låge nummer 15 i Idekalenderen: Offseason

Offseason – sæsonvarer der bliver solgt udenfor sæsonen

Vi er gået ind i en sæson, som kun forekommer denne ene gang om året. I hvert fald på disse breddegrader. Der er det særlige ved sæsonvarer at man kan tjene ekstra godt på dem, men kun i den periode de bliver brugt. Det vil sige at det er meget svært at sælge udenfor sæsonen.

Med mindre man finder nogen, som har en tilsvarende sæson i en anden periode!

Det er snart jul, men jul er ikke den eneste sæsonprægede højtid.
Der er mange ting man kan købe i december, som sælger bedst i december:

  • Julekalendere (også dem med chokolade)
  • Vintertøj
  • Skiferier
  • Pebernødder
  • Marcipan
  • And
  • Fyrværkeri

Sæsonshoppen

Ideen med Offseason er at lave en shop, som sælger sæsonvarer. Det vil sige varepartier, der er outdated. Nogle gange er der folk der står og skal bruge en kælk om sommeren eller en bikini midt om vinteren (ja, der er også nogle der vinterbader og så er der selvfølgelig alle dem, der tager sydpå om vinteren)

Det kræver selvfølgelig noget lagerplads og noget tålmodighed, da lageromsætningshastigheden ikke er nær så stor som i sæsonen.

Der er helt sikkert masser af virksomheder der gør den slags her, men jeg synes nogle gange det kan være svært at få fat på nogle specialvarer, hvis det er udenfor sæsonen, så det er særligt i dette nichefelt, det giver mening at lave løsningen.

Har du selv oplevet at stå og mangle en ting du bare ikke kunne få fat på uanset hvilken butik du spurgte og hvor på nettet du søgte?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *