Inspirator

Get inspired

Lokalfragt
Idekalender

Låge nummer 3 i Idekalenderen: Pillebilen/Medicinbilen

Vi holder os til levering af varer og lægger stille og roligt op til morgendagens ide.
Jeg ved at denne ide ikke er ny og findes i forvejen hos nogle apoteker. Men jeg tror de nogen steder har måtte droppe denne service, da folk ikke har været klar til det. Jeg fik selv ideen i 2010, da jeg skulle hente noget medicin til min svigermor, som bor i Ejby og jeg selv bor i Odense.

Jeg skulle altså køre ind til apoteket, stå i kø i lang tid og køre ud til min svigermor bagefter. I alt tog det over en time før jeg nåede derud og jeg brugte nok sammenlagt 1,5 time på det. Min svigermor er ellers ikke en der har behov for medicin særlig tit, men lige i dette tilfælde var det nødvendigt for hende at hente det, men ikke forsvarligt for hende selv at køre ind til Odense for at hente det.

Hvad kan vi gøre for at få medicin bragt ud om natten?

Derfor foreslår jeg at man undersøger behovet for at få bragt medicin ud og muligheden for at samarbejde med nogle apoteker, som ikke selv tilbyder denne service. Måske kan DeliverIt, som nævnt i låge nummer 2, gøre det. Men indtil videre inkluderer deres arbejdstider ikke natarbejde, hvor dette er mest relevant.

Nogen der har oplevet et lignende behov?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *