Inspirator

Get inspired

Baby har lige været i bad og er klar til at blive tørret. Her er skumvaskeklude ikke det bedste, men ellers er de rigtig gode.
Idekalender

Låge nummer 8 i Idekalenderen: Salg af skumvaskeklude

Låge nummer 8 i Idekalenderen: Salg af varer i lande, der endnu ikke har dem.
I dette tilfælde: Skumvaskeklude.

Jeg blev overrasket over at finde ud af, at det faktisk kun er i Danmark, at vi bruger skumvaskeklude til at vaske bagdelen på babyer. Alle andre lande bruger vådservietter fyldt med hormoner og parfume. Der kan selvfølgelig godt være sket noget på markedet siden jeg selv havde små børn, men det er ikke min opfattelse at der er.

Det gik op for mig ca. i 2010 da jeg havde en webshop, der var målrettet gravide og nybagte mødre. Her fik jeg ordrer fra Belgien, Slovakiet og Italien. Personen fra Belgien havde søgt i over 2 timer på ebay tyndt, inden han fandt min shop på Google!

Personen fra Slovakiet var villig til at betale 150 kr i fragt og bestille 20 pakker for at få det leveret!

Jeg købte dem bare i Fakta, da det var de billigste og bedste man kunne få. Det kunne ikke betale sig at købe hos producenten (i Grækenland), da de havde en eksklusiv aftale med Coop. Coop ville gerne lave en private label aftale, men det blev prisen ikke bedre af. Og så skulle man desuden købe pænt mange. Derudover koster det kassen i fragt at sende noget, der fylder så meget.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *