Inspirator

Get inspired

Sponsorerede artikler

Er rekruttering af medarbejdere en udfordring for dig? Udnyt AD + HR -rekrutteringskampagner!

Vidste du, at dine potentielle medarbejdere ikke leder efter beskæftigelse på populære portaler? De fleste kandidater på arbejdsmarkedet leder slet ikke efter en ny stilling og ville være klar til at skifte arbejdsgiver og få bedre arbejdsforhold. Vi ved, hvordan vi når dem, du leder efter! Udnyt reklame pakken AD + HR rekruttering.

I tiden med coronavirus -pandemien på sit højeste faldt antallet af nye jobtilbud med over 50% år for år *. Kun muligheden for fjernbetjening gav virksomheder mulighed for at finde sig i den nye virkelighed, og at arbejde hjemmefra er blevet et almindeligt fænomen. Det gør kilometerstanden også online rekruttering – fra udstationering af en annonce, gennem et rekrutteringsinterview, til beslutningen om at ansætte.

For mange arbejdsgivere er fjernprocessen dog stadig en stor udfordring, og behovet for at ansætte nye medarbejdere vokser. Gad vide, hvordan du rekrutterer effektivt og frugtbart via Internettet? Udnyt reklame pakken AD + HR rekruttering.

AD + HR -rekrutteringskampagner fik lov til at omdefinere det komplekse spørgsmål om at gennemføre de indledende faser af rekruttering. Det er takket være dem, at ejerne af små og store virksomheder let når frem til potentielle kandidater med specifikke kvalifikationer inden for det område, de vælger . AD + HR understøtter perfekt rekruttering af personer med kendskab til fremmedsprog (f.eks. Svensk, spansk eller tysk), højt kvalificerede specialister fra GBS / SSC, BPO, CC industrien , ingeniører, teknologer, medarbejdere fra finanssektoren og regnskab .  

Institut for Human Capital Development, d Hanks viden om online adfærd blandt potentielle medarbejdere, har skabt et værktøj , der støtter processen af rekruttering . Ved brug af mobile applikationer og internettet , kandidaterne besøge hjemmesider på en bestemt emne. De leverer demografiske og professionelle data som supplement til deres profiler på sociale medier .  

I årevis har vi undersøgt adfærden hos internetbrugere, der er skabt ved hjælp af analyseværktøjer, det forbinder os data og filtre, vi har mennesker, der passer til den ønskede kundespecifikke kandidatprofil . Annoncer vises kun til personer, der opfylder de arbejdsgiverens kriterier.

På vores institut kender vi mennesker, og vi fisker med succes efter talenter online. Vi har haft succes med at forbinde medarbejdere og arbejdsgivere siden 2014. Vi har udviklet vores egen IRKL -metode, takket være hvilken vi er i stand til at nå op til 90% af befolkningen af mulige kandidater. Vi er præget af innovation og åbenhed over for nye teknologier. Vi vil være din forretningspartner.

* Elementdata indsamlet for Grant Thornton baseret på de 50 største rekrutteringsportaler i Polen fra april 2020