Inspirator

Get inspired

Import af venstrestyrede biler fra England
Idekalender

Låge nummer 7 i Idekalenderen: Import af venstrestyrede biler

Låge nummer 7 i Idekalenderen: Organiseret import af venstrestyrede biler fra England. (ide fra 2008)

(Idekalenderen er et dagligt opslag her i december, over ideer, jeg ikke har tænkt mig at føre ud i livet, men som I gerne må tage, hvis I mangler inspiration)

Der er nok ikke så mange af de venstrestyrede biler i England, men de har svært ved at komme af med dem i hjemlandet. Jeg kender en gut, der importerer traktorer fra England. Hvis han kan gøre det, så kan man vel også importere biler.

Organiseret import af venstrestyrede biler fra England. 🚗🚙

Som bekendt kører man i den forkerte (venstre) side af vejen i England. Derfor sidder rattet også i den forkerte side. Men nogle gange er der nogen, der har købt en bil med rattet i den anden side. Når de så skal sælge den har de meget svært ved at komme af med den igen. De fleste vil jo gerne have en bil, som passer til deres veje.
Det er ikke for der er så voldsomt mange af de venstrestyrede biler i England. Men dem der ejer en, kan have svært ved at komme af med den. Derfor tænker jeg at de vil være villige til at sælge den billigt til udlandet, hvis nogen kontakter dem.
Værsgo! Gratis ide, lige til at gå til. Især, hvis man er mekaniker eller brugtbilsforhandler.
(og ja, der findes allerede nogen der gør det, men dette er til inspiration til dem, som IKKE gør det) 😉
Desuden kunne det blive mere organiseret, så man kunne sætte det automatisk op på en platform, så man blot formidlede kontakten mellem køber og sælger og tjente penge på det.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *