Inspirator

Get inspired

Undertøj-størrelsesguide
Idekalender

Låge nummer 19 i Idekalenderen: Størrelsesguide til undertøj

Ide: Størrelsesguide

Denne gang et meget julerelevant emne: Størrelsesguide til undertøj. Det siges at 70% af alle kvinder bruger den forkerte størrelse bh. Måske kan denne ide ændre på det tal.

Denne ide blev faktisk ført ud i livet da jeg havde en online webshop med salg af undertøj til gravide og ammende kvinder. Den blev også benyttet, men jeg var ikke klar til at betale det beløb for den, som leverandøren ville have. Derfor gik den i sig selv igen.

Ideen er baseret på talegenkendelse. Selvom nogle måske synes at talegenkendelse ikke fungerer optimalt hos blandt andet DSB eller Telenor, så fungerede det rigtig fint i denne størrelsesguide, da det kun var tal der skulle indtales.

Og vigtigst af alt: Den var præcis!

I hvert fald i forhold til de mærker jeg solgte, som heldigvis passede meget godt på de gængse størrelse i Danmark. 🙂

 

Kan det lade sig gøre?

Hvis man skal lave en tilsvarende løsning, så kræver det at man indsamler information fra samtlige leverandører. Man behøver ikke sammenligne med de andre mærker, så længe at man har målene på de enkelte mærker.

Efter et hurtigt tjek i Appstore, kan jeg se at der ikke er en størrelsesguide app, som gælder til undertøj.

Derfor vil det være muligt at udarbejde denne ide som en app, fremfor at bruge det som en talegenkendelsesløsning via et telefonnummer. Man kan dog stadig tale sine mål ind i en app, hvis det er det man vil.

Jeg forestiller mig at det vil kræve et helt community at indsamle data fra alle de mange størrelser og mærker der findes, hvis alle mærker skal være med. Men måske kan man starte et sted og så tjene penge på at producenterne vil være med i størrelsesguiden.

Samtidig kan man også tilbyde webshops at integrere størrelsesguiden på deres webshop, så de kan finde den rette størrelse og ikke behøver at sende så mange varer retur. Dette er særligt her i julemåneden et issue med alle de mænd, der køber undertøj til deres kærester/koner.

Dog skal manden selvfølgelig kende kæresten/konens mål, hvilket blot vil være nemmere at kigge i undertøjsskuffen i stedet… 🙂

 

Kære mænd, har I nogensinde haft problemer med at finde den rette størrelse når I køber undertøj til kæresten/konen?

Kære kvinder, har I nogensinde prøvet at købe/modtage en forkert størrelse undertøj?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *