Inspirator

Get inspired

Eventbrandbilen med fadølsanlæg, stige og vandtank, så man også kan bruge den til vinduespudsning og bilpleje
Idekalender

Låge nummer 17 i Idekalenderen: Vinduespudser- og Eventbrandbilen

Ide: Vinduespudser- og Eventbrandbilen

Jeg har den seneste tid givet gode råd og sparring til en del vinduespudsere og bilplejevirksomheder, med henblik på at hjælpe dem til at skille sig ud fra de andre. Samtidig ville jeg give min ide om eventbrandbilen videre, så den kunne blive ført ud i livet.

Ideen har eksisteret siden jeg så en brandbil der havde et indbygget fadølsanlæg helt tilbage i 2008. Som sagt ved jeg at der allerede findes disse eventbureauer og udlejningsfirmaer, som allerede har brandbiler med indbygget fadølsanlæg. Bare søg på ”fadøls brandbil” i Google og så får du masser af resultater. Men dette koncept er meget mere end det. J

Konceptet består af flere løsninger til hele året, så der er noget at lave hele året rundt hvis man har en bilpleje-, vinduespudser- vognmands- eller eventvirksomhed.

 

Hvad kan man gøre med Eventbrandbilen?

Hovedelementet i ideen er en ombygget brandbil. Den skal kunne indeholde en vandtank/fadølsanlæg og have en stige.

Om sommeren er det et kørende fadølsanlæg, som kører ud på festivaller og til større arrangementer. Der serveres selvfølgelig også Jägermeister og rød sodavand = Brandbil.

I løbet af året kan eventbrandbilen bruges til kurérkørsel, bryllupskørsel, studenterkørsel, konfirmationskørsel, polterabend, m.m. Udenfor disse sæsonbestemte begivenheder kan den bruges til det egentlige formål: Som kørende bilvask/vinduesvask til firmaer med en større bilpark og mange vinduer.

Der kan laves aftaler med virksomheder om at når alle de kørende sælgere er til salgsmøde på hovedkontoret kan bilerne blive vasket grundigt. Så slipper de selv for at vaske bilerne og kan bruge deres tid på at sælge. Samtidig med at vaske bilerne kunne man vaske virksomhedens vinduer. Da der både er slange og stige på brandbilen kan man komme højt op og nå alle virksomhedens vinduer, selv de svært tilgængelige.

 

Andre events og ideer man kunne bruge eventbrandbilen til:

  • Brandudsalg, når virksomheder vil gøre opmærksom på et udsalg.
  • Hjemøl, til levering af øl til din fest.

Jeg har lavet en mindre beregning på brandbilen som eventbil, da jeg fandt en, der var til salg i Den Blå Avis tilbage i 2011. Beregningen er ikke færdiggjort, men der er taget højde for forsikring, vedligeholdelse, drift, brændstof, opbevaring, vægtafgift, forbrug og regnet lidt på eventløsningerne.
Derudover må man selv regne videre på, hvad man kan tjene ved at tilbyde vinduespudsning og bilpleje. Bilpleje koster nogle gange op til 1000 kr. pr. bil.

Skriv en besked med din email adresse, hvis du gerne vil have beregningen, så kan jeg sende den til dig.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *