Inspirator

Get inspired

Lagerpladsformidling
Idekalender

Låge nummer 11 i Idekalenderen: Lagerpladsformidling

Låge nummer 11 i Idekalenderen: Lagerpladsformidling

Mens jeg byggede mit første firma op, arbejdede jeg som lagervikar hos diverse virksomheder. Noget der undrede mig nogle gange var at der var så meget plads på lageret hos nogle virksomheder og så lidt plads andre steder.
Men man flytter jo ikke bare lige en virksomhed til mindre eller større lokaler, fordi der er udsving i salget nogle år.

Min tanke var om ikke man kunne udleje noget af al den lagerplads der var til andre virksomheder. Jeg ved der findes kontorhoteller og jeg ved der findes lagerhoteller. Det kan virksomheder med pladsmangel benytte sig af i en periode. Men her er tale om kvadratmeter, som en virksomhed betaler for uden at få noget ud af.

Så hvorfor ikke leje et hjørne af lageret ud til en iværksætter? Det skal være dem, som alligevel ikke kan have deres virksomhed hjemme i kælderen eller garagen mere.

Jeg ved også godt at der er en masse sikkerhed involveret og det ofte er grunden til at mange virksomheder ikke ønsker at andre skal kunne komme og gå. Men der må alligevel findes nogle, hvor der er forståelse for den slags.

Hvad tænker du? Ville du, som større virksomhed, invitere iværksættere til at leje en del af din lagerplads, hvis du havde en hal der stod tom?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *