Inspirator

Get inspired

Hvem tager telefonen når du ringer? Brug Åbningstidstelefonen i stedet.
Idekalender

Låge nummer 5 i Idekalenderen: Åbningstidstelefonen

Åbningstidstelefonen

Mange butikker bliver ringet op i tide og utide for at få at vide hvornår de har åbent eller lukker. Denne service gør at kundeservice slipper for disse opkald. Tit er man i tvivl om butikkens åbningstider. Med denne service (åbningstidstelefonen) kan man ringe 24/7 og få svar.

På Digital Odense i går (4. december 2017) blev jeg gjort opmærksom på at 30% af alle kundeserviceopkald relaterer sig til åbningstider eller den fysiske adresse på butikken. Det er alligevel en hel del. Mange af kunderne kunne sikkert finde informationen et andet sted – i en reklame, på hjemmesiden, på Facebook, osv.
Men der ligger nok noget dybt i os, der ønsker at tale med et menneske. Som om vi har mere tillid til et menneske om at de bedre kan bekræfte vores forventning. Eller vi stoler mere på at få det fortalt.

Og så er der selvfølgelig også muligheden at vi bare er lidt for dovne til at undersøge noget, så vi ringer da bare og spørger.

Hvad kan man gøre ved alle de opkald?

Hvis man laver en automatiseret løsning, så kunderne kan ringe til ét nummer, og høre hvornår alle de tilmeldte butikker har åbent, så sparer man utrolig meget spildtid. Det er selvfølgelig ikke en medarbejder der sidder i den anden ende, men en robot, som kan svare på åbningstiden for alle butikker.

Telefonrobotten kunne samtidig også fortælle om særlige tilbud der er i butikken.

Godt nok findes der en løsning, hvor man indtaler hvornår der er åbent, som hver enkelt butik kan trykke sig ind til, men det er det bedste alternativ og det er det, der skal konkurreres imod.

Bemærk: Denne kalender er tiltænkt inspiration og gratis ideer til alle jer her i netværket. Jeg har ikke selv mulighed for at udføre alle mine ideer i livet, så jeg deler dem bare, så nogen måske kan få gavn af dem. Hellere se en ide komme til live end lade den dø i glemslens dyb.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *