Inspirator

Get inspired

AI og Machinelearning går hånd i hånd med talegenkendelse
Idekalender

Låge nummer 10 i Idekalenderen: Talegenkendelses-software

Låge nummer 10 i Idekalenderen – Inspiration til iværksættere: Talegenkendelses-software

Talegenkendelses-software til erstatning af Callcenter/Analyseinstitut/Support medarbejdere.
For at blive lidt i talegenkendelses-softwaren, så er her en ide, der kan supplere/eliminere callcentermedarbejdere på sigt.

Tiden er nok ikke til det endnu, men med noget Machine Learning og AI, så skulle det nok være muligt indenfor en årrække. 🤖
Der findes systemer, der kan tage en liste af telefonnumre og ringe folk op automatisk.
Hvis man tilkobler talegenkendelse til programmet, hvor man stiller de spørgsmål, en caller typisk ville spørge om, så er det muligt at indsamle leads og analyser i løbet af en brøkdel af den tid, det vil tage en almindelig person. Måske også til en brøkdel af prisen. 😉
Et opkaldsprogram kan ringe ud til mange tusinde telefonnumre på en gang og køre scriptet igennem. Måske ville succesraten være lavere, da der ikke så let kan indvendingsbehandles. Dette vil dog forbedres med tiden gennem AI.
Til gengæld ville man nå 1000 gange så mange respondenter på den samme tid.
Jeg ved godt det er en upopulær service der er tale om her, men håber I ser ideen som inspiration til at tænke ud af boksen og se mulighederne i AI/Machine Learning.
Nedenfor ses Sophia der er ude og køre i den selvkørende bil Jack, under et interview. Sophia bruger også talegenkendelses-software og AI/Machinelearning for at kunne svare på spørgsmål.
Glæder mig til at se hvilke løsninger der kan komme ud af fremtidens teknologi. 🤗

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *