Inspirator

Get inspired

bedroller under seng
Boliginspiration Inspirator Bloggen

Sådan får du plads til mere

Er du en samler og køber en masse ting, som du egentlig ikke har plads til? Eller har du bare en masse ting, du ikke vidste du havde og nu ved du ikke hvor du skal gøre af dem?
Her er et par tips til hvordan du kan få plads til mere i din lejlighed med et par plastkasser på hjul.

Når du flytter hjemmefra, så finder du ud af at du måske ejer flere ting end du troede og at det slet ikke kan være i din lille nye lejlighed. Mange af tingene kan du hænge op eller stille på hylder og reoler, men nogle ting er der enten bare ikke plads til at stille frem, eller også egner de sig ikke til det.

Hvad gør du så?

Minder og gamle skolesager, koncertbilletter, fotoalbums og meget mere er ikke noget man stiller frem nu til dags. Og det er heller ikke noget man smider ud. Så der er kun én ting at gøre ved dem.
Gem dem under sengen. Der er alligevel aldrig nogen der kigger der og der er masser af uudnyttet plads. Her kan du stille op til flere opbevaringskasser så du hindrer at sokker og andet vasketøj ikke ender under sengen, men kan ende i din vasketøjskurv.

bedroller under seng

Men hvis du har mange tunge kasser og du en gang imellem gerne vil gøre rent under sengen alligevel, så er det upraktisk, hvis det er store uhåndterbare kasser, som laver ridser i trægulvene. Så er det meget bedre at bruge en bedroller.

Hvis du mangler plads til dine ting, så kan du sagtens opbevare det halve af din lejlighed i sådan nogen. Og samtidig giver de måske den støtte til sengen du har brug for, hvis lamellerne er ved at knække på Ikea-sengen.

Bare du ikke overbelaster hjulene på bedrolleren, så kan den holde i mange år.