Inspirator

Get inspired

panzerglas til mobilen
Inspirator Bloggen

Er det tid til en ny telefon?

Når julen nærmer sig er der altid en god undskyldning for at skifte telefonen ud med en nyere model. Men det er ikke alle der synes at en god telefon, som kun har holdt et lille års tid trænger til udskiftning. Nogle vil måske bare gerne have et nyt headset eller en powerbank. Hvis telefonen er begyndt at blive lidt hurtig til at tabe strømmen, så er det en god løsning.

 

Hvis du er en af dem, som kigger efter mere strøm til din telefon, så tag et kig på nogle af de mange powerbanks der findes. Med en powerbank er du dækket ind med strøm til hele togturen, hvis du ikke gider slæbe din oplader med. Det kan også være der ikke er et stik til din oplader, der hvor du skal hen.

 

Tilbehør til din mobil

Hvis du har købt headsets og høretelefoner eller bare en af delene, så har du også mulighed for at høre musik eller podcasts i timevis eller på dine løbeture. Det mest upraktiske ved at løbe med sin mobil er at ikke al slags løbetøj har en lomme til mobilen. Så må man enten holde den i hånden eller anskaffe sig en af de der MobilCovers, som kan sidde på armen. De smarte covers er også meget effektive, hvis det er regnvejr. De har nemlig et plasticcover så telefonen ikke bliver våd. Så kan du nemt følge med din løbeapp på telefonen, mens du løber.

 

Du kan få mange gode mobilcovers, men sørg altid for at vælge et cover, der passer til telefonen. Ellers kan du jo ligeså godt købe en ny telefon, hvis det cover du vil have, ikke passer til.

Jeg har selv haft min telefon i en del år efterhånden. Jeg plejer altid at have et cover på den første uge eller to. Derefter tager jeg det af, da det virker klodset og så taber jeg typisk telefonen, så skærmen går i stykker. Men når først skærmen er gået i stykker, så er det næsten umuligt at få telefonen til at gå mere i stykker. Især hvis man i hvert fald har et panserglas på, som jeg har.

 

For mig er det vist også ved at være tid til en ny telefon.