Inspirator

Get inspired

Webdesign, Hosting og IT

Sådan fandt jeg en ”gratis” løsning til hosting og webshop

Du har sikkert været det samme igennem, som jeg har, hvis du har en webshop eller en blog. Da jeg besluttede mig for at lave en webshop, efter mange års tilløb, skulle jeg finde den bedste løsning der passede til mit budget.

Jeg søgte efter en billig løsning til at starte min nye webshop op. Jeg havde tidligere haft en gratis webshop i Magento og søgte en lignende løsning. Men jeg havde ikke det store budget til en løsning, før jeg havde lavet et salg. Heldigvis fandt jeg, via et iværksætterforum på Facebook, en gut, der havde sit eget hostingfirma og som kunne hjælpe mig med lige præcis den løsning jeg gerne ville have.

Sapihost.dk gav mig mulighed for at få gratis hosting samt en webshop med ”gratis” betalingsløsning. Det var særligt det sidste der fik mig overtalt. Det er selvfølgelig ikke helt gratis, men løsningen betyder at jeg ikke skal betale noget up front, men kun når der er salg i butikken. Og da det var en rimelig nystartet butik ville jeg gerne have mulighed for at lave et salg før jeg skulle betale noget. Desuden var det ikke en vare man sælger i store mængder til almindelige forbrugere før den blev markedsført, så jeg ville gerne etableres på markedet først inden jeg fik de store omkostninger. Du kan se webshoppen her: dreamdiamonds.eu

diamond ring on pink orange background

Det bedste ved det hele hos Sapihost var dog den service jeg fik med i købet. Jeg havde haft min hosting hos Meebox, hvor jeg havde været godt tilfreds. De blev imidlertid opkøbt af UnoEuro. Jeg syntes ikke at UnoEuro havde den løsning jeg havde brug for i forhold til hosting, så derfor søgte jeg noget andet. Her hjalp Peter fra Sapihost mig rigtig meget med at få flyttet domænerne og hostingen. Efter de var flyttet fik jeg en backend jeg var bekendt med og nem oprettelse af webshop, hvor Peter sørgede for oprettelse af betalingsløsningen og integrationen af denne.

Nu er Sapihost i mellemtiden kommet med en ny løsning, som også var noget jeg overvejede at investere i tidligere, da jeg søgte ny hosting til alle mine mange domæner. Jeg ville gerne have en løsning, hvor jeg kunne have et ubegrænset antal hjemmesider/domæner og separat hosting for hvert domæne, samt SSL certifikater for sikkerhedens skyld. Den separate hosting for hvert domæne gør, at der er mindre sandsynlighed for at alle domæner bliver hacket samtidig.

Det kunne jeg sagtens få mange steder, men det var nogle meget dyre løsninger der fandtes i Danmark og selv i USA skulle jeg af med mere end jeg syntes jeg ville give alene for mine domæner.

Én fast pris - alle fordele

Jeg overvejede selv at blive udbyder eller reseller af domæner og hosting, for at dække mine omkostninger til hostingen og så tilbyde min omgangskreds at jeg kunne stå for deres hosting. Men det er ikke lige min kop te med den slags, selvom jeg er hurtig til at sætte mig ind i nye ting, så jeg er glad for at Sapihost nu har valgt at føre den løsning og så endda til en markant billigere pris end jeg kunne finde det andre steder.

Jeg vil gerne anbefale at du tager et kig på siden for at se hvad Sapihost.dk tilbyder, så du kan se om det er noget for dig med en løsning, hvor du kan have alle de domæner du ønsker og hosting til hver enkelt, samt gratis SSL certifikater.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *