Inspirator

Get inspired

Selvudvikling

Sådan opnår du dine mål uden at tænke på dig selv først

Sidder du og undrer dig over hvorfor du ikke kommer videre i livet? Føler du at alt hvad du foretager dig ikke giver dig mere værdi, men at det blot bliver endnu en dag i ”hamsterhjulet”?

Måske tænker du at andre har det bedre end dig og du ikke kan få det bedre end du har nu. En form for selvbekræftende tankegang. Bliver du ved med at tænke sådan, så bliver du også ved med at være i den tilstand. Prøv at tænke ud af boksen. Tænk ikke på, hvordan du selv kan få det bedre, men hvordan du kan hjælpe andre til at få det bedre. Hvis du hjælper andre, og ikke gør det for egen vindings skyld, så vil du opleve at du får mere tilbage end du giver.

Måske har du nogle ting du holder fast i og som du har svært ved at give slip på, ligesom troldmanden og skildpadden i historien om Buddha og tiggeren. Disse ting holder dig fast i det samme mønster og gør at du ikke kommer videre. Læg det fra dig. ”Kill your darlings”, som man siger. Brug tid på at skrive ned, hvad det er der holder dig tilbage fra at gøre det, du virkelig gerne vil. Du kan bruge det som en form for selvterapeutisk handling, så du arbejder med dig selv og dine mål ved at tænke over og fjerne det, som står i vejen for dine mål.

Man kan leve et helt liv uden at lægge de ting fra sig, som tynger en ned. Og livet kan være ganske fint, da man jo ikke kender til andet. Men hvis du føler at der må være mere i livet end det du har nu, så tag initiativ og reager på dine følelser. Se videoen og tænk over hvilke muligheder der er for dig, hvis du lægger dine handlemønstre bag dig og starter på en frisk med nye mål.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *