Inspirator

Get inspired

Hun hører musik mens hun løber for at holde sig i form
Fitness

Få inspiration til træningen

Det er vigtigt at holde krop og sjæl vedlige. Særligt hvis man har et meget stillesiddende arbejde. Det kan blandt andet være hvis man blogger meget eller sidder på et kontor.

Det er ikke altid let at tage sig sammen til at få dyrket noget motion. Bare det at finde tiden til det kan være et større problem.

Men hvis du har besluttet dig for at du vil gå i gang i næste uge, hvad skal der så til for at motivere dig til at føre det ud i livet?

 

Bare kom igang

Overspringshandlinger er der masser af. Det handler om at finde noget der giver inspiration til at komme i gang og forblive aktiv, så man ikke falder tilbage i gamle vaner.

Der findes mange gode Youtube videoer, der viser hvordan man på blot 5-10 minutter om dagen, kan komme i gang. Det er enkelt og du får styrket dine muskler på en god og effektiv måde. Ikke for at blive den næste bodybuilder, men bare lige holde kroppen vedlige og måske tabe et par kilo.

 

Hvis du køber noget løbetøj og beslutter dig for at stå op en halv time tidligere om morgenen for at løbe blot 500 meter, så er du kommet meget længere end de fleste, som stadig sidder foran skærmen og læser dette.

Det er det første skridt der er det sværeste. Kom i gang ved at tage det første skridt ind til Billig Fitness og køb dit løbetøj eller en træningsmåtte der. Hvis du er hurtig her i påsken kan du få 10% rabat med rabatkoden EASTER10.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *